Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

21. 01. 2024. 18:27 1

Real iz dva u jedan u 99. minutu

Vatreno je bilo u meču 22. kola La Lige na Santijago Bernabeu gde je Real Madrid pobedio Almeriju 3:2.

Veliki kiks visio je nad Madriđanima, kojim bi bila pružena prilika Đironi da se odvoji na vrhu tabele na tri boda. Međutim, Real je još jednom pokazao da poseduje šampionski karakter i ova tri boda vrlo lako bi mogla da budu tas na vagi u borbi za titulu.

Gosti su poveli već u prvom napadu. Ramacani je bio strelac. Držali su minimalno vođstvo sve do finiša poluvremena, a onda su u 43. minutu duplirali prednost preko Gonzalesa.

Strelac prvog gola vratio je Real u igru u 53. minutu. Igrao je rukom u šesnaestercu, a iako to sudija nije odmah video, na intervenciju VAR je opravdano dosudio penal. Precizan sa bele tačke bio je Džud Belingem.

Ali samo šest minuta kasnije novi šok. Povela je Almerija 3:1. Međutim, veliku radost gostiju prekinuo je VAR, a na njegovu intervenciju sudija je zbog faula u začetku akcije poništio gol. Real koristi tu situaciju i samo pet minuta kasnije preko Vinisijusa dolazi do poravnanja.

Do preokreta je praktično došlo već u 77. minutu. Međutim, gol Belingema postignut je na novu intervenciju VAR, zbog ofsajda. Ipak, Real je došao do željenih 3:2. I to u devetom minutu nadoknade. Belingem je šutirao, golman Maksimijano odbranio, ali je na odbijenu loptu naleteo Karvahal i doneo veliku radost domaćima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati