Fudbal

[ Izvor: mozzart sport ]

10. 01. 2024. 11:47 0

Zvezda na prozivci bez "pola tima"

Poraz u večitom derbiju uslovio je da Crvena zvezda na zimsku pauzu ide sa minusom zaostatka u odnosu na Partizan, a u prolećni deo sezone sa novim šefom struke. Umesto Baraka Bahara tu je Vladan Milojević i to je zasad jedina krupna promena u Ljutice Bogdana.

S tim da će se povratnik na klupu crveno-belih načekati dok mu se na raspolaganje ne stavi kompletan igrački kadar, pošto je Zvezdina prva prozivka protekla bez osmorice stranaca. S tim da je Piter Olajinka odsutan bio zbog bolesti i on će se brzo priključiti timu, kao i Šerif Endijaje i Edmund Ado, koji su kasnili zbog avionskih konekcija.

Milojević će pak morati da se strpi dok u tim ne dođu Žan Filip Kraso, Kings Kangva, Naser Điga, Osman Bukari – svi učesnici predstojećeg Afričkog kupa nacija – te In Bom Hvan, koji će igrati za Južnu Koreju na Azijskom kupu.

Sa druge strane, ima i nekih novih lica ili bar relativno novih. Tu je recimo Aleksandar Kahvić, jesenas je dao devet golova na 10 utakmica na pozajmici u OFK Beogradu, mada će on posle priprema biti prosleđen pančevačkom Železničaru. Iz OFK Beograda tu je i golman Balša Popović, mada se ni on verovatno neće dugo zadržavati, barem ne u ovom mandatu.

Tu su takođe i brojni mladi igrači, od sada već sasvim afirmisanih Jovana Mijatovića i Koste Nedeljkovića, preko velikih nada Jovana Šljivića i Andrije Maksimovića, do široj javnosti ne toliko poznatih Viktora Radojevića, Jovana i Nikole Mituljikića, te Nikole Kneževića.

Podsetimo za kraj, Aleksu Vigu je istekla pozajmica, ali on jesenas svakako nije odigrao ni minut za crveno-bele.

Sve skupa...

Zvezdini igrači na pripremama: Zoran Popović, Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Mirko Ivanić, Uroš Spajić, Marko Stamenić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Aleksandar Dragović, Omri Glazer, Nemanja Milunović, Jovan Mijatović, Milan Rodić, Nikola Vasiljević, Viktor Radojević, Srđan Mijailović, Vladimir Lučić, Jovan Mituljikić, Nikola Knežević, Veljko Milosavljević, Nikola Mituljikić, Andrija Maksimović, Uroš Kabić, Nikolić, Balša Popović, Stefan Mitrović.

Kasne zbog avionske konekcija: Šerif Endijaje, Edmund Ado

Bolestan: Piter Olajinka

Reprezentativne obaveze: Žan Filip Kraso, Kings Kangva, Naser Šiga, Osman Bukari, In Bom Hvan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati