Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

03. 01. 2024. 07:08 0

Veliko buđenje - da li je 2024. godina Luke Jovića?

Fudbaleri Milana plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije pošto su na domaćem terenu savladali ekipu Kaljarija rezultatom 4:1. Centralna figura na ovom susretu bio je reprezentativac Srbije Luka Jović koji je sa dva gola rešio pitanje pobednika i nastavio sa sjanim igrama koje su počele u decembru.

Srbin je u ovom trenutku najbolji strelac u čitavoj Italiji kada se računa period od decembra, do sada je postigao ukupno pet golova, a sjajna forma bivšeg napadača Crvene zvezde može da raduje i selektora Srbije Dragana Stojkovića.

- Nastavljam da verujem da Luka Jović ima mnogo kvaliteta, i on mora da veruje više u sebe. Mora da radi sa više vatre u sebi, jer on ima ono što treba da se postane veliki igrač. On ima kvalitet u šesnaestercu, ali može da kombinuje sa ostalim i sve je na njemu i tome koliko ima ambicije. Imao je teško leto, ali sada je dobroj formi i fizičkoj i mentalnoj - rekao je trener Milana Stefano Pioli.

Jović je oba gola postigao na dodavanje Tea Ernandeza, prvo u 29, a potom i u 42. minutu, da bi u 50. Šaka Traore praktično otklonio dilemu oko pitanja pobednika.

Osim Luke Jovića, čitav meč u redovima Milana odigrao je i Jan Karlo Simić, dok je na drugoj strani branio Boris Radunović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati