Fudbal

M. Z.

02. 01. 2024. 22:57 2

Dva gola Luke Jovića - Milan u četvrtfinalu Kupa (VIDEO)

Srpski napadač Luka Jović nalazi se u odličnoj formi, što je demonstrirao i ovog utorka u meču osmine finala Kupa Italije, budući da je već u prvom poluvremenu postigao dva gola za Milan protiv Kaljarija i doprineo je ubedljivoj pobedi od 4:1 i plasmanu u četvrtfinale.

Jović je počeo od starta meč sa timom iz Sardinije, pa se treneru za poverenje odužio golom u 29. minutu, kojim je doneo prednost roso-nerima od 1:0.

Dobio je Jović odličnu loptu sa leve strane od Tea Ernandeza, lepo ju je smirio i onda je iz kaznenog prostora poslao u mrežu Kaljarija.

Nije tu bio njegov kraj u meču osmine finala Kupa Italije, jer je u 43. minutu još jednom našao put do mreže. Ponovo se u ulozi asistenta našao Teo Ernandez, a Jović je sigurnom egzekucijom poveo roso-nere ka četvrtfinalu Kupa.

Tako je samo potvrdio da se nalazi u željenoj formi, jer je na poslednjih pet utakmica postigao pet golova.

Ti golovi Luke Jovića potpuno su rezoružali rivala sa Sardinije, koji je početkom drugog poluvremena primio još jedan gol. Mreža gostiju se tresla u 50. minutu, kada je Traore posle asistencije Čukvuezea povisio na 3:0.

Kaljari je do kraja meča uspeo da smanji, i to u 88. minutu, kada je Zito Luvumbo pogodio za 3:1. Ali, odgovor Milana je stigao u prvom minutu sudijske nadoknade, kada je Rafael Leao posle dodavanja Pulišića postavio konačnih 4:1 i odveo timi sa "San Sira" u četvrtfinale Kupa Italije.

Milan će se za plasman u polufinale najmasovnijeg takmičenja u Italiji boriti sa pobednikom meča Atalanta - Sasuolo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati