Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

01. 01. 2024. 19:01 0

Bukari ne ide na pripreme sa Zvezdom

Fudbaler iz Gane Osman Bukari skoro izvesno neće biti na raspolaganju Vladanu Milojeviću, svom treneru u Crvenoj zvezdi u predstojećem periodu.

Prve pripreme od Milojevićevog povratka u Zvezdu po svoj prilici će proći bez Bukarija, jer je jedan od najboljih fudbalera crveno-belih ove sezone pozvan da igra za Ganu na Afričkom kupu nacija.

Kris Hjuton računa na njega i uvrstio ga je na spisak od 27 fudbalera za to takmičenje koje se igra u Obali Slonovače.

A pošto se Afrički kup nacija igra od 13. januara, u isto vreme kad i Zvezda ima pripreme za prolećni deo sezone, Bukarija verovatno neće biti u klubu.

Turnir je pomeren sa 2023. na 2024. godinu zbog kišne sezone na zapadu afričkog kontinenta i trenutni šampion je ekipa Senegala koja je 2022. pobedila Egipat sa 4:2 na penale.

Upravo će sa Egipćanima u grupi B biti i selekcija Gane, dok će uz njih tu igrati i Zelenortska Ostrva i Mozambik. Bukari bi turnir trebalo da počne utakmicom protiv Zelenortskih Ostrva 14. januara na stadionu Feliks Hufue u Abiđanu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati