Fudbal

Direktno.rs

27. 12. 2023. 11:20 1

Mesi mu se doselio u komšiluk, njemu SVANULO

Argentinski fudbaler Lionel Mesi (36) preselio se letos iz Pariza u Majami, pošto je potpisao za MLS ekipu Inter Majami i već neko vreme je u Sjedinjenim Američkim Državama, gde mu veoma dobro ide.

Mesi i njegova porodica najpre su boravili u luksuznom apartmanu, da bi se početkom jeseni preselili na ekskluzivno ostrvo na Floridi - Koloni Bej. Messijev dolazak najviše je pogodovao jednom od njegovih novih komšija.

Patrik Bet-Dejvid, poznati američki preduzetnik, nedavno je dao intervju u kojem je izjavio kako je vrednost njegove vile znatno porasla nakon što se Mesi uselio u kuću pokraj njegove.

- Do sada je, s obzirom na razvoj tržišta nekretnina, moje bogatstvo poraslo za 25 miliona evra zbog vile koju posedujem. Messi se preselio tik uz moju kuću i svi žele da budu deo naše zajednice - kazao je Bet-Dejvid, dodavši:

- To je privatno naselje na vrlo dobro zaštićenom ostrvu, uz Božju pomoć nadam se da će tako i ostati. Sada kada je Mesi ovde, svi dolaze u čamcima da se dive kućama.

Da podsetimo, Mesi je krajem juna Pari Sen Žermen napustio kao slobodan igrač. Iako su svim silama pokušavali da ga angažuju bogati Arapi, je na kraju odlučio da pređe u Inter Majami i na Floridi sada uživa sa porodicom.

Ovaj 36-godišnji fudbalski čarobnjak smata se jednim od najvećih fudbalera u istoriji. Sa Barselonom je osvojio sve što se moglo osvojiti, u PSŽ-u je bilo manje uspeha, a sada želi da uveseljava Amerikance.

Sjajno je krenuo u Inter Majamiju, pa je na 14 utakmica dao 11 golova i upisao pet asistencija, ali tek u februaru ćemo ga ponovo gledati - kada će početi nova sezona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati