Fudbal

Direktno.rs

09. 12. 2023. 20:47 0

Aston Vila gazi redom: Posle Sitija, stradao i Arsenal

Kakvih nekoliko dana za navijače Aston Vile. Ekipa iz Birmingema je najpre u sredu na "Vila parku" srušila Mančester siti, a na istom mestu tri dana kasnije stradao je i Arsenal - 1:0 u 16. kolu Premijer lige.

Ekipa koju sa klupe predvodi Unaj Emeri nanela je tek drugi poraz u sezoni u Premijer ligi Arsenalu, a ispostavilo se da je presudio pogodak Mekgina još iz sedmog minuta, posle odličnog prodora i dodavanja Bejlija.

Napao je posle toga Arsenal, ali je i propustio tri velike prilike za izjednačenje u završnici prvog poluvremena. Najpre u 34. minutu, kad je Odegard šutirao zamalo pored gola, dva minuta kasnije izblokiran je vrlo dobar pokušaj Martinelija, na kraju je u 39. minutu Odegard još jednom probao, ali je Martinez odbranio.

Nastavljeno je u istom ritmu, Arsenal je imao posed lopte, napadale su "tobdžije" i stvarale šanse. U 47. minutu Žezus je pao u protivničkom šesnaestercu, ali nedovoljno da bi sudija pokazao na belu tačku.

Deset minuta kasnije Saka je iz dobre pozicije šutirao preko gola, a u 62. minutu Saka jeste pogodio, ali je gol poništen zbog ofsajda. Sve to je mogao da kazni sjajni Oli Votkins, ali je Raja nogom odbranio taj udarac.

Vrhunac uzbuđenja dogodio se u 90. minutu, Haverc se snašao u protivničkom petercu, postigao je gol, ali ga je odmah poništio sudija Žile, s obzirom na to da je prethodno Nemac igrao rukom. Posle provere iz VAR sobe gol je poništen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati