Fudbal

M. Z.

09. 12. 2023. 19:57 3

Novi gol Luke Jovića: Dovoljno mu osam minuta (VIDEO)

Srpski fudbaler Luka Jović čini se da polako hvata željenu formu u dresu Milana. Probio je barijeru u prošlom kolu, kada je došao do prvenca u dresu roso-nera, da bi strelac bio i ove subote, protiv Atalante. Ipak, njegov gol nije bio dovoljan Milanu, koji je u sudijskoj nadoknadi primio gol i izgubio sa 3:2.

Trener Milana Stefano Pioli je šansu Joviću dao u 72. minutu, kada je u igru ušao umesto Loftus-Čika i tu šansu je naš napadač iskoristio samo osam minuta kasnije, kada je posle dodavanja Kristijana Pulišića poravnao na 2:2.

Prošao je, naime, Pulišić po levom boku, poslao je loptu po zemlji u kazneni prostor, gde ju je Jović i sačekao i levom nogom poslao u mrežu protivnika.

Prethodno je Atalanta došla do prednosti od 1:0 golom Lukmana u 38. minutu, da bi se na poluvreme, ipak, otišlo sa egal rezultatom, jer je Olivije Žiru poravnao u trećem minutu sudijske nadoknade.

Tim iz Bergama je vođstvo vratio u 55. minutu, kada je ponovo Ademola Lukman pogodio, međutim Jović nije dao da ta prednost ostane na snazi, pa je poravnao u već pomenutom 80. minutu.

Ipak, Milan nije uspeo da zadrži povoljan rezultat do kraja, za šta je "krivac" Luis Murijel, koji je u petom minutu sudijske nadoknade posle dodavanja Mirančuka golmana gostiju savladao petom i doneo novo vođstvo Atalanti - 3:2. Inače, "Boginji" je u finišu bio malo i olakšan posao zbog isključenja Kalabrije, a domaćin je znao da iskoristi brojčanu prednost u polju i da preko Kolumbijca dođe do pobede.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati