Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

09. 12. 2023. 15:02 46

Đorić: Bogdanović nanišanio kasu FSS, čeka Vidića

Bivši fudbaler Rade Bogdanović podržao je navode Nemanje Vidića da je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi zajedno sa stručnim štabom inkasirao 16.000.000 evra u prethodne dve godine, na ime plate i premija.

Nedugo zatim, stigao je i odgovor Stojkovića koji je istakao da "ne zna ko je Bogdanović", da bi nekadašnji fudbaler Atletika iz Madrida nakon toga otkrio zanimljive detalje prilikom zajedničkog pohađanja kursa za trenersku licencu u Makedoniji.

Sada je stigao i odgovor Bogdanoviću od stane Milovana Đorića koji je u opširnoj izjavi za Sport klub rekao da je Bogdanović sve slagao.

- Ništa nije tačno, Bogdanović je sve slagao! Školu smo organizovali u Makedoniji, iz više razloga. Uslovi su bili odlični, nigde nismo mogli da pronađemo povoljniji aranžman, po ceni 21-22 evra. Imali smo obavezu da koristimo zimski period, zbog zgusnutog kalendara tokom godine, Dojran krasi odlična klima. Apsolutna je laž tvrdnja o ljubavnicama, naša škola imala je visok nivo i bila vrhunski organizovana. Niko nije mogao nepozvan da dođe, iz administracije bila je prisutna jedino gospođa Vesna - rekao je - Bata Đora, koji je negirao i probleme sa nestašicom tople vode.

- Objekat, tada u vlasništvu Blagoja Istatova, povezan je na prirodnu akumulaciju i nikad nije imao problema sa napajanjem vodom. Pogotovo, ne u zimskim danima. Ne sećam se ni da je bilo restrikcija električne energije. Pročitao sam - Bogdanović tvrdi da je bilo 50 trenera. Ni to nije istina, bilo ih je 27 - istakao je Đorić, navodeći dalje da je on lično bio mentor aktuelnom selektoru Srbije.

- Laž! Piksijev mentor bio sam ja, lično. Kakav Francuz!? Možda je Bogdanović pomešao, našu školu mentorisao je čovek iz UEFA, čuveni Begijanac Mišel Sablon. Da ne bude zabune, Stojković je prošao celokupan proces školovanja, kao veliki fudbaler, od A licence. Zbog složenosti, tražili smo mišljenje UEFA o Stojkovićevom slučaju. Ekspresno, u roku od nepuna 24 časa, stiglo je iz Niona zeleno svetlo da polaže po ubrzanoj proceduri.

Rade Bogdanović pomenuo je i izvesnog mentora pod nadimkom "Svinja".

- Neka kaže Bogdanović ko je taj! Nikad nisam čuo da su nekoga tako zvali u školi. Ne samo tada, godinama... Pamtim Bogdanovića iz vremena kad je nosio dres Atletika, u eri Radomira Antića. Utakmica u reprezentaciji se ne sećam, nisu bile bitne. Vidim da je dogurao do A licence, pominjani period, koliko znam, bio je tokom školovanja za B UEFA diplomu. Nije ostavio zapažen trag i pitam se s kojim pravom nipodaštava Stojkovića. Čime se Bogdanović bavi u životu? Očigledno, sakuplja informacije po kafanama i u stilu rekla-kazala svašta priča. Neka kaže javno šta je i završio, koju školu, odakle ima legitimitet da priča. Očigledno, i Bogdanović je nanišanio kasu FSS. Čeka da Nemanja Vidić preuzme savez i nađe mesto u tom vozu - smatra Milovan Đorić u izjavi za Sport klub. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 46

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati