Fudbal

Direktno.rs

05. 12. 2023. 15:50 0

Biser Partizana ide u Milan: Crno-beli bez obeštećenja

Želeli su ga Dortmund, Barselona, Real i Juventus, ali je trku dobio Milan. Naš mladi fudbaler Matija Popović prvo je zimsko pojačanje roso-nera, otkriva italijanski novinar Đanluka di Marcio.

Isti izvor tvrdi da je dogovor između bisera Partizana i Milana utanačen i da se na početku 2024. godine očekuje prelazak na "San Siro" kao slobodan igrač.

Popović će, prema navodima iz Italije, sa timom iz Serije A potpisati ugovor na četiri i po godine, a zamisao je da odmah bude priključen prvom timu.

Podsetimo, ofanzivac rođen 2006. godine, zbog razmimoilaženja u stavovima sa rukovodstvom Partizana je letos suspendovan tek nekoliko dana posle prekomande u prvi tim. Nesuglasice su uticale da propadnu i pregovori o novom ugovoru, te se Popović vrlo brzo našao na radaru brojnih klubova iz najboljih evropskih liga.

Borusija Dortmund je prva pokazala interesovanje, a u mesecima iza nas ozbiljno se govorilo i o namerama Barselone da angažuje 17-godišnjeg igrača. Ipak, fudbalerov izbor pao je na Italiju.

Trenutno jedinu prepreku predstavlja činjenica da je srpski biser maloletan, a sa 18. rođendanom, 8. januara biće ispunjeni svi uslovi za ozvaničenje ugovora do leta 2028. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati