Fudbal

[ Izvor: Maksbet sport ]

05. 12. 2023. 14:21 1

Srpski talenat upisao het-trik, postao najbolji strelac Primavere

Rad, strpljenje i poverenje. Kod nas u klubovima baš rano “otpisuju” ili dižu u zvezde mlade igrače. Ipak, postoji proces i iz vikenda u vikend iz Italije stižu pohvale za srpskog napadača. Ako nastavi ovakav uspon brzo će na glavnu scenu i trener kluba iz Bergama imaće novog aduta.

Najbolji strelac Italije u kategoriji do 19 godina je bivši fudbaler Partizana Vanja Vlahović, koji je posle pozajmice od šest meseci letos otkupljen od Atalante za samo 500.000 evra.

Odličan učinak

Momak iz Vršca ima prosek od gola po utakmici – 12 pogodaka na 11 mečeva. U poslednjem kolu protiv Lećea postigao je het-trik, pa stoga ne čudi što trener ekipe iz Bergama Gasperini ozbiljno razmišlja da mu ukaže šansu protiv Milana u subotu.

Mediji na Apeninskom poluostrvu već talentovanog igrača upoređuju sa prezimenjakom iz Juventusa, koji je u Primaveri za Fjorentinu na 14 utakmica postigao 12 golova i zatim “eksplodirao” u Serji A. Brzonogi igrač je prvi na listi strelaca i jedini stranac u samom vrhu, a iza su tri Italijana.

Debi protiv Milana

Sa njegovom dobrom formom poklopio se i trenutno loš zdravstveni bilten tima iz Bergama budući da je standardni napadač Skamaka povređen i neće nastupiti protiv "rosonera".

Talenat Vlahovića nikad nije bio sporan, pa su stoga prošle zime mnogi bili zaprepašćeni odlukom uprave crno-belih da mu dozvoli odlazak na pozajmicu u Bergamo sa pravom otkupa za samo pola miliona evra. Bio je to još jedan u nizu pogrešnih poteza aktuelnog rukovodstva Partizana. Vreme je da i selektor mlade reprezentacije Ljubinko Drulović pozove u martu napadača Atalante.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati