Fudbal

Direktno.rs

03. 12. 2023. 09:46 0

Oglasila se Mesijeva navodna ljubavnica: Dešava se...

Rekorder sa osam Zlatnih lopti, Lionel Mesi, nedavno se suočavao sa optužbama kako je prevario suprugu Antonelu Rokuco sa argentinskom novinarkom Sofi Martinez. Brazilski "Direto Do Miolo" je prvi lansirao bombu o tome kako je Mesi bio neveran dugogodišnjoj partnerki i da se slavni par nalazi na ivici razvoda.

Govorilo se da je fudbaler Inter Majamija Antonelu prevario sa novinarkom koja je jako bliska argentinskoj fudbalskoj reprezentaciji, pa shodno tome i ponajboljem fudbaleru svih vremena.

Sofi Martinez se nije oglašavala danima, ali je ipak prekinula čutanje i komentarisala nagađanja o mogućoj vezi sa Mesijem.

- Ne, ništa nije istina. Leo se jako dobro ponaša prema svim novinarima, prema onima koji su mu dobri, jer ih voli. Jedina razlika kod mene je što sam žena, pa se ovakve stvari mogu dogoditi - rekla je Sofi za "Generation F", a prenosi "Pure People".

Tokom Mundijala koji je Argentina osvojila u Kataru krajem 2022, Mesi i Martinez bili su protagonisti jednog trenutka koji je snimljen i brzo postao viralan. Novinarka je silno želela da pokaže koliko ceni Mesija i njegov doprinos Argentini, pa je u monologu od 40 sekundi opisala sve ljudske kvalitete čarobnjaka iz Rozarija, dok je on to sve pratio sa osmehom.

- Bez obzira na rezultat, imate nešto što vam niko ne može oduzeti, činjenicu da ste jedno s Argentincima, sa svakim od njih. Ozbiljna sam, nema dečka koji ne želi vaš dres. Obeležili ste svačiji život, a to je iznad svakog trofeja, pa tako i Svetsko prvenstvo. To vam niko ne može oduzeti i zato želim da vam se zahvalim i pokažem zahvalnost što ste doneli sreću tolikim ljudima. Nadam se da ste dobro shvatili ove reči, jer stvarno verujem da postoji nešto važnije od pobede na Mundijalu, a vi to već imate. Hvala, kapitenu - rekla je Sofi Martinez Lionelu Mesiju.

Dok je slušao njen monolog, Mesi je imao nekoliko reakcija koje su obišle ​​društvene mreže. Argentinac je u jednom trenutku izgledao stidljivo, smešio se, vidno dirnut, a kasnije je spustio glavu na nekoliko sekundi.

Tada su i počeli Mesija da povezuju sa novinarkom, ali u poslednje vreme su lansirane neke neverovatne glasine kako je upravo s njom Argentinac prevario suprugu..

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati