Fudbal

Direktno.rs

02. 12. 2023. 22:51 2

Prvi gol Luke Jovića u dresu Milana (VIDEO)

Dobre igre u poslednje vreme stigle su na naplatu - Luka Jović je postigao prvi gol u dresu Milana! Pored pogotka, upisao je i asistenciju, čime je značajno doprineo pobedi protiv Frozinonea od 3:1 u 14. kolu Serije A.

Igrao se 43. minut minut, kada je srpski fudbaler zatresao mrežu Frozinonea za prednost od 1:0 u okviru 17. kola Serije A i tako zbacio veliki teret koji dugo vuče na leđima.

Sjajno je Jović prihvatio jednu odbijenu loptu, sa sedam-osam metara istu je zahvatio volejom i smestio je u mrežu za 1:0. Bio je to ujedno i prvi Jovićev takmičarski pogodak još od kraja maja, kada je tresao mrežu u dresu Fjorentine.

Čekao je Jović čak devet utakmica da postigne prvenac u dresu roso-nera, ovo mu je bila četvrta uzastopna u kojoj se našao na terenu, a na poslednje tri je dobio pohvale od Stefana Piolija.

Taj gol Luke Jovića pokrenuo je tim sa "San Sira", koji je u nastavku praktično rešio pitanje pobednika. Kristijan Pulišić je u 50. minutu duplirao prednost, da bi Fikajo Tomori u 74. minutu povisio na 3:0. A upravo je kod tog trećeg gola asistent bio Jović.

Sve što je Frozinonea do kraja uspeo da uradi jeste da ublaži poraz, pa je tako Brešanini postavio konačnih 3:1 u 82. minutu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati