Fudbal

NIN

30. 11. 2023. 07:00 34

Vidić: FSS Piksiju i stručnom štabu dao 16 miliona evra (VIDEO)

Nemanja Vidić, bivši kapiten Mančester Junajteda, govorio je za NIN o stanju u srpskom fudbalu i izneo neverovatnu informaciju da je FSS dao Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovom stručnom štabu 16 miliona evra za samo dve godine.

Nemanja Vidić tvrdi da osam miliona evra godišnje građane košta boravak Dragana Stojkovića Piksija na klupi reprezentacije Srbije.

- Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu. Došao sam do podatka da je u zadnje dve godine za selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra. To je osam miliona evra godišnje - rekao je Nemanja Vidić.

Shodno prethodnoj informaciji postavlja se logično pitanje zašto se daje toliki novac selektoru i njegovom stručnom štabu.

- Da li je u redu trošiti toliki novac ako vidimo da smo mi mlada reprezentacija koja nema toliki izvor prihoda, da dajemo za selektora i za njego stručni štab toliko novca? Za dve godine 16 miliona evra - istakao je Vidić i dodao da je to ogorman novac.

Vidić je potom još jednom skrenuo pažnju da se u FSS-u ništa ne radi sistemski, jer ukoliko je dat toliki novac za trenere koji su radili u Japanu i Kini, koliko bi onda FSS trebalo da da ukoliko reprezentaciju vodi neki od trenera koji je radio u najjačim fudbalskim ligama na svetu.

- Ovde ne ulazim u kvalitete Piksija. Govorim samo sistemski, ako ćemo dovoditi trenere koji rade i u Kini i u Japanu i plaćati toliki novac za njih, šta ćemo kada bude Dragan Stojković odlazio i treba da dovedemo nekog trenera koji je već bio trener u ligama "petice" - zapitao se naš proslavljeni fudbaler.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 34

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Da ne pokvasi šapice

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati