Fudbal

Direktno.rs

29. 11. 2023. 10:49 15

Koroman: Vučiću, sipaj još državnih para za Terzića i kompaniju

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su krah u Ligi šampiona. Iako su dovođeni igrači za milionska obeštećenja, rezultata nije bilo, pa su crveno-beli porazom od Jang bojsa (0:2) ostali bez šanse da i na proleće igraju u Evropi, budući da će takmičenje u grupi G okončati na poslednjem mestu. Sve ovo je prokomentarisao i Ognjen Koroman, bivši kapiten aktuelnog šampiona.

Koroman se oglasio na Fejsbuku, gde se bez zadrške, ali i uz dozu ironije osvrnuo na fijasko Zvezde u elitnom takmičenju, u kom su, da podsetimo, na pet mečeva uzeli samo jedan bod.

- Vučiću, još više državnih para za Terzića i kompaniju. Dobićemo Lučane sledeću utakmicu i režimski mediji će opet pričati o evropskoj Zvezdi - počeo je sarkastično Koroman, pa je nastavio:

- Za široke mase se nastavlja fudbalska srpska sapunica. BIA je tu da štiti Terzića u kompaniju, u to ne sumnjamo. Mora da se pojača lova iz državne kase i bićemo prvi u našem prvenstvu. Kako ćemo sada Grobare da zajašemo, oni će sve da plate za ovo... Tek sledi cirkus.

Koroman ističe da sada kroz domaće prvenstvo sledi opravdavanje uloženog novca.

- Idemo, Vučko, sipaj još love u Terzića i kompaniju. Ide jahanje Partizana, ugasićemo ih. Sada kreće iživljavanje po našoj fudbalskoj sirotinji da bi se opravdali pred navijačima i prikrili toliki uložen novac. Tako nam je...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati