Fudbal

[ Izvor: Tutosport ]

24. 11. 2023. 12:13 0

Di Kanio: Vlahović nije fudbalski inteligentan

Derbi Italije između Intera i Juventusa koji je na programu u nedelju je fudbalska tema broj jedan na Apeninima. Inter je lider, Juventus mu diše za vratom kao najozbiljniji protivnik i mnogi ovaj međusobni okršaj vide kao jedan od ključnih u borbi za titulu.

Bivši Juventusov napadač Paolo Di Kanio nije zadovoljan onim što pruža Federiko Dušan Vlahović.

- Ako ne uspe u Juventusu, onda je to 75 odsto njegova krivica. Ako si jak igrač, nebitno je koliko si frustriran zbog malo šansi za gol. Moraš da se prilagodiš timu i iskoristiš tih nekoliko lopti koje dobiješ. U Firenci je bio raspucan jer je verovao u to što radi, bio je uključen u igru i igrao je sa radošću. Sa Juventusom je očigledno sve drugačije. U smislu pritiska i njegovih izbora.

- Otkrivaju se polako pukotine u njegovom mentalitetu i odlukama koje donosi. Nije fudbalski inteligentan u momentima kada se suočava sa teškim situacijama. Otvoren sam i direktan. Kada kažem da nema fudbalsku inteligenciju, ne mislim da nije dovoljno dobar i da ne može da igra za Juventus. Ali mora da nauči neke jednostavne stvari jer ovim načinom igre ne stavlja saigrače u dobar položaj. Pravi majstori se dokazuju u teškim situacijama - rekao je Di Kanio za Tutosport.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati