Fudbal

Direktno.rs

23. 11. 2023. 07:00 0

Dok je Mesi bio u Brazilu, njegova porodica prošla kroz PAKAO

Fudbalska reprezentacija Argentine igrala je u noći između utorka i srede utakmicu protiv Brazila u Rio de Žaneiru. Tamo je bio i Lionel Mesi, a dok je on bio odsutan njegova porodica prošla je kroz pakao.

Naime, Mesijeva porodica oružano je napadnuta od strane lokalnih bandi. Srećom, niko nije povređen u napadu, ali je ukradena određena količina novca.

Počinitelji su pucali na automobil u kojem su bila dva radnika supermarketa Mesijevog tasta u Rosariju i ukrali su oko osam miliona pezosa (oko 20.600 evra) prihoda iz trgovine, izvestili su lokalni mediji.

Podsetimo, u martu su dvojica naoružanih napadača ispalila 14 metaka na supermarket u vlasništvu porodice Mesijeve supruge. U incidentu niko nije povređen, međutim pucači su na kartonu ostavili poruku: "Mesi, čekamo te".

Rosario je zahvaćen talasima nasilja. Nekoliko narko-bandi bori se za kontrolu nad gradom severozapadno od Buenos Ajresa. Od početka godine u gradu od oko 1,3 miliona stanovnika ubijeno je skoro 230 ljudi.

Lionel Mesi ima veliko bogatstvo, a šta je ostavio u Barseloni?

Fudbalski čarobnjak morao je da napusti katalonskog velikana 2020. godine i otišao je u Pari Sen Žermen. Za sobom je u Kataloniji ostavio veliko bogatstvo.

Mesi u Barceloni poseduje hotel "MiM Sitges", koji je smešten na samo 100 metara od mora. Noć u ovom hotelu košta skoro 120 evra, a opremljen je luksuzom. Njegova vrednost je oko 30 miliona evra.

Takođe, Messi u posebnom naselju Kasteljdefels ima kuću koja vredi šest miliona evra. Nalazi se na 15-ak kilometara od "Nou Kampa" i, naravno, u njoj je sav mogući luksuz.

Mesi je vlasnik i nekoliko skupocenih automobila. Navodno, kolekcija je vredna oko četiri miliona evra, a među automobilima koje poseduje su "Maserati " od 120.000 evra, te "Ferari F43 Spider" od 200.000 evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati