Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

20. 11. 2023. 15:52 1

Vlahović se seli u London?

Dok su pregovori Vlahovića sa Juventusom u zastoju jer srpski napadač ne želi smanjenje plate koja sada iznosi 7 miliona evra za godinu dana, ali koja će prema sadašnjem ugovoru narasti do 2026. godine i do 12 miliona evra, čekanje bi mogao da iskoristi Arsenal.

"Tobdžije" tragaju za napadačem i "Ekspres" prenosi da je Arsenal i dalje zainteresovan za Dušana Vlahovića koji, ruku na srce, stagnira u Juventusu i nije mnogo napredovao otkako je stigao iz Fiorentine.

Prema navodima pomenutog "Ekspresa", upravo bi Arsenal mogao da bude u prednosti u odnosu na druge klubove jer može da ponudi ono što treba Juventusu, a to je kvalitetan vezni fudbaler.

Tomas Parti bi mogao, kao dugoročna želja Juventusa, da bude u Torinu, naravno, uz novac koji bi doplatio Arsenal Juventusu.

Sve ovo bi moglo da se desi na leto, do tada Juventus će se teško odreći Dušana Vlahovića koji je, iako u ne tako dobroj formi, i dalje jedan od najboljih napadača Serije A i čovek koji je prekopotreban u potencijalnoj borbi za titulu...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Tvrda glava

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati