Fudbal

[ Izvor: Sportal Blic ]

10. 11. 2023. 19:21 6

Zvezdi stigla ponuda za Bukarija od 11 miliona evra?!

Porazom od Lajpciga (1:2) u utoraku Beogradu Crvena zvezda se oprostila od snova da prezimi u Ligi šampiona.

Srpski šampion više nema ni teoretskih šansi da zauzme drugo mesto na tabeli, pa mu ostaje da u direktnom duelu sa Jang bojsom u Bernu pokuša da obezbedi evropsko proleće, ali u Ligi Evrope.

Polako se fokus prebacuje i na domaći šampionat, gde Crvena zvezda trenutno ima šest bodova manje od vodećeg Partizana, ali kako god da se završi ova polusezona, jasno je da će na "Marakani" biti značajnih kadrovskih promena.

S tim u vezi, Sportal piše da je posle meča sa Lajpcigom Zvezda dobila ponudu vrednu 11 miliona evra za brzonogog Osmana Bukarija!

Ime kluba koji je navodno poslao tu ponudu se još drži u tajnosti, a pomenuti izvor navodi da je reprezentativca Gane protiv Lajpciga gledalo više od 10 predstavnika inostranih klubova, i izgleda da je jedan od njih baš "zagrizao" da Bukarija već na zimu dovede u svoje redove.

Bukari je u Crvenu zvezdu došao u leto prošle godine iz belgijskog Genta, a za taj transfer crveno-beli su morali da plate tri miliona evra na ime obeštećenja.

Ugovor je potpisan do leta 2026. godine, a od početka ove sezone Bukari je na 15 mečeva postigao pet golova, od toga dva u Ligi šampiona, a na konto je dodao i četiri asistencije.

Podsetimo, Zvezdina rekordna prodaja do sada bio je transfer Nemanje Radonjića za 12 miliona u Marsej.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati