Kultura

Direktno.rs

20. 09. 2024. 21:58 0

Gori internet zbog ovog snimka! Bred Pit i Džordž Kluni dobili ponudu da ubiju Meta Dejmona (VIDEO)

Holivudske zvezde Bred Pit i Džordž Kluni bili su glavne zvezde nedavno završenog Filmskog festivala u Veneciji gde su se pojavili kako bi promovisali svoj novi film "Wolves"

Sada su ponovo napravili pravu pometnju kada je na Jutjubu objavljen njihov snimak, a sve u sklopu promocije ovog filmskog ostvarenja.

Naime, ovi mega popularni glumci su u emisiji čluvenog Džimija Kimela napravili senzaciju o kojoj priča ceo svet i još jednom pokazali zbog čega su decenijama omiljeni glumci današnjice. 

U snimku koji je napravljen Džordž Kluni i Bred Pit glume plaćene ubice. Kimel dolazi na sastanak sa njima, ne bi li ih angažovao da eliminišu njegovog "neprijatelja" glumca Meta Dejmona. Kada saznaju ko je meta, Kluni i Pit kao iz topa odgovaraju:

"Uradićemo to besplatno". 

Ovaj snimak je za samo nekoliko sati na Jutjubu prikupio skoro 40.000 pregleda i više od 100 komentara. Fanovi su poputno oduševljeni ovim tandemom koji ponovo deli kadar.

"Šta će Met Dejmon da kaže", " Samo im još Dikaprio fali pa da bude top", "Ali kada kažu da će to uraditi besplatno, ne mogu da prestanem sa smejanjem"; samo su neki od brojnih komentara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati