Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

08. 11. 2023. 20:48 0

Sosijedad uništio Benfiku, remi u Napulju

Ekipa Napolija remizirala je na domaćem terenu sa timom Uniona iz Berlina rezultatom 1:1, dok je Real Sosijedad ponizio Benfiku rezultatom 3:1.

Izabranici Rudija Garsije materijalizovali su bolju igru u prvom poluvremenu pogotkom Angise u 30. minutu, ali je gol bio poništen zbog ofsajda.

Ipak, devet minuta kasnije, sve je bilo čisto kada je Mateo Politano posle dodavanje Ruija savladao nemoćnog Ronoua.

Činilo se u tim trenucima da će Napoli relativno lako doći do pobede, ali tako nije mislio hitronogi David Fofana koji je u 52. minutu doneo izjednačenje gostima iz Berlina.

Napoli je krenuo na sve ili ništa od tog trenutka, ali osim jalove terenske inicijative i opasnog udarca Kvarachelije to im nije donelo mnogo toga, pa je Union tako osvojio svoj prvi bod u istoriji takmičenja u Ligi šampiona.

Fudbaleri Real Sosijedada ostvarili su prilično laku pobedu nad Benfikom u San Sebastijanu rezultatom 3:1.

Tokom prvih 45 minuta videli smo potpunu fudbalsku rapsodiju domaće ekipe koja je sva tri gola postigla u upravo u tom periodu. A mogla je još najmanje jedan. Poveli su Baski golom Mikela Merina već u šestom minutu posle dodavanja Munjoza, da bi u već u 11. Mikel Ojarzabal udvostručio prednost svoje ekipe. Pogodak Merina iz 15. minuta bio je poništen zbog igre rukom, ali posle gola Andera Barenečee u 21. sudija nije morao da interveniše.

Osam minuta kasnije, sudija Tejlor dosudio je penal za Sosijedad, no Trubin je uspeo da sačuva svoju mrežu posle udarca Mendeza.

Benfika je u drugom poluvremenu stigla samo do utešnog gola u 49. minutu kada je precizan bio Rafa Silva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati