Fudbal

Direktno.rs

06. 11. 2023. 19:03 12

Tončev: Dika Stojanović građane košta milion evra!

Novica Tončev uputio je pismo redakciji Direktno.rs u kojem navodi detalje sa suđenja između njega i Stevana Stojanovića Dike. Pismo prenosimo u celosti.

Poštovani građani Srbije,

S obzirom da sam se oduvek zalagao za transparentnost u radu Fudbalskog saveza Srbije imam obavezu da sa vama podelim detalje današnjeg ročišta povodom tužbe koju je protiv mene podneo Stevan Stojanović Dika sportski direktor reprezentacije Srbije.

Pomenuti gospodin Dika je protiv mene podneo tužbu zbog izjave da je na ime plasmana za Svetsko prvenstvo u Kataru primio 350.000 eura. Danas je održano prvo ročište na kome je gospodin Dika morao da odgovara na pitanje nepristrasnog sudije a ne na pitanja Šurbatovića i Piksija i nije mogao da prećuti istinu ili da je ne daj bože ne kaže.

Gospodin Dika koji se našao među hijenama u svetu fudbala je bio pošten i izjavio na saslušanju da je primio i više od 350.000 eura do perioda kada se reprezentacija plasirala na SP u Katar. Kao što sam tvrdio tada za ove iznose sada moram da dodam i da se od tog perioda taj iznos povećao za nagrade i bonuse isplaćene tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i tokom Lige nacija.

Gospodin Dika će naše poreske obveznike koštati skoro milion eura jer ne smemo da zaboravimo da se Fudbalski savez Srbije delom finansira i iz budžeta Republike Srbije.

Ističem da iako sam malicioznim radnjama izbačen iz sveta fudbala neću odustati od iznošenja istinitih i tačnih podataka omtome kako se nenamenski troše sredstva za primanja pojedinaca a koja su namenjena za srpski fudbal.

Novica Tončev

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati