Fudbal

Direktno.rs

05. 11. 2023. 10:43 0

Antoneli nije dobro: Uhvatila Mesija kako flertuje... (VIDEO)

Mnogo toga su napisali argentinski mediji o gestu Antonele Mesi na nedavnoj dodeli Zlatne lopte kada je pogledom proklinjala supruga, Lionela, nakon pozdrava sa novinarkom Sofi Martinez na crvenom tepihu

Istina je ne samo da se pojavio video nakon ceremonije, već je i sama novinarka, koja je s Mesijem uspostavila blizak odnos tokom Svetskog prvenstva u Kataru 2022, podelila fotografiju na kojoj razmena pogleda odaje mogući flert.

U sekvenci videa koji je u poslednjih nekoliko sati postao viralan, može se videti kako Leo markantno gleda novinarku i smeši joj se dok istovremeno daje intervju za drugi medij. U međuvremenu Martinez je na Instagramu objavila album s fotografijama kako bi sažela svoj izveštaj o događaju gde se može videti trenutak na kojem radi intervju sa osvojačem Zlatne lopte.

Informacije iz Argentine govore da Antoneli uopšte nije dobro i da joj jako smeta što je njen muž delovao tako blisko sa novinarkom. Tokom ceremonije došlo je do napetog trenutka nakon što je Martinez pozdravila Mesija, a njegova supruga je reagovala na poseban način.

Prvo je to novinarka učinila s jednim od Mesijeva tri sina. "Zdravo luđače", dobacila je Sofi. Odmah zatim je pozdravila argentinsku zvezdu: "Zdravo, Leo." I za kraj Antonelu: "Zdravo, Anto".

Antonela je na to pogledala Martinez i mahnula joj s osmehom, ali odmah je Mesijeva supruga promenila izraz lica i krenula ka suprugu koji se pozdravljao sa Novakom Đokovićem.

Antonela je ljubomorna na novinarku još nakon intervjua koji je Sofi Martinez napravila s Mesijem posle osvajanja Mundijala u Kataru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati