Fudbal

Direktno.rs

04. 11. 2023. 20:45 0

Kejn ponizio Dortmund, Pavlović je otkrovenje!

U desetom kolu nemačkog šampionata Bajern je pokazao svu svoju moć savladavši Borusiju iz Dortmunda u gostima sa čak 4:0! Blistao je Hari Kejn, koji je došao do het-trika, dok je 19-godišnji srpski fudbaler Aleksandar Pavlović upisao asistenciju.

Već u četvrtom minutu utakmice videli smo gol u mreži Borusije. Sane je izveo korner na veličanstven način, Upamekano je bio na pravom mestu za 0:1.

Nije dugo prošlo, igrao se deveti minut, kada je Hari Kejn povisio na 0:2. Bila je to kontra koju je povukao Gorecka, uposlio je Sanea koji beleži drugu asistenciju, engleski reprezentativac je bio siguran za veliku prednost gostiju.

Bavarci su bili dosta bolji rival i posle ovog rezultata, bili su bliži trećem, nego Borusija prvom golu i na kraju se upravo to i desilo.

Ušao je u 60. minutu i Aleksandar Pavlović, 19-godišnji srpski fudbaler i igra Bajerna je postala još bolja.

Tuhel veruje mladom srpskom fudbaleru koji bi uskoro mogao da dobije i poziv selektora Stojkovića ukoliko nastavi da igra u ovakvom ritmu, jer je pokazao da igra na najvišem nivou i da može da se nosi sa trenutno fizički jačim igračima zahvaljujući svojoj zavidnoj tehnici i pozicioniranju.

Igrao se 72. minut kada je posle odlične kombinacije Hari Kejn ponovo izašao "jedan na jedan" sa golmanom domaćina, nije imao nikakav problem i povisio je na 0:3 u ovom "Klasikeru".

Nije to bilo sve.

Aleksandar Pavlović je potom ukrao jednu loptu na sredini terena, uposlio je Kejna, čime je zabeležio prvu asistenciju u profesionalnom fudbalu, budući da je engleski reprezentativac bio nepogrešiv, te je pogodio za konačnih - 4:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati