Fudbal

Direktno.rs

03. 11. 2023. 16:53 0

"Mesi i Ronaldo ne mogu da budu primer mladima"

Bojan Krkić, nekadašnji španski fudbaler srpskog porekla, govorio je za španske medije o tome koje sportiste smatra uspešnim.

- Ni Mesi, ni Kristijano, ni Rafa Nadal nisu obični slučajevi, ne mogu biti primer mladima. Oni su izvanredni, van svake konkurencije - kazao je za madridski AS bivši fudbaler Barselone.

Sledi i pojašnjenje:

- Kad pričamo o uspehu, za mene je Serhio Kanales primer mladima jer je posle tri operacije kolena uspeo da zaigra za reprezentaciju. Hoselu je postao igrač Real Madrida sa 33 godine. Oni su uspešni i mogu da budu primer kako neko uz mnogo volje i rada može da dođe do cilja.

Bojan Krkić je igrao svojevremeno sa Mesijem u Barseloni. Sa Kataloncima je dva puta osvojio Ligu šampiona i tri puta Primeru. Kasnije je igrao za brojne klubove, između ostalih za Romu, Ajaks, Milan… Karijeru je završio u martu ove godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati