Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

31. 10. 2023. 20:41 1

Duljaj dao savet Piksiju

Fudbaleri Partizana su naređali 11 trijumfa u Superligi, drže prvo mesto i imaju sedam bodova prednosti u odnosu na najvećeg suparnika - doduše, i utakmicu više - a pokušaće i prolazom u Kupu Srbije da upotpune period dobrih igara.

Parni valjak u sredu gostuje Jedinstvu sa Uba (13.00) i imaće na umu kako je prošao na jednom slično prethodne godine. Posrnuo je protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice, završio učešće u najmasovnijem takmičenju u Sremu i podsetio navijače na mrlje iz prošlosti. Seća ih se i Igor Duljaj, dobro ih pamti i kristalno mu je jasno da će njegov tim slično proći bude li u meč na Ubu ušao sa parolom "lako ćemo". Takvog pristupa ove jeseni nije bilo u Humskoj, a dodatni motiv crno-belima mogao bi da bude to što će igrati na stadionu koji nosi naziv "Dragan Džajić".

- I treba tako da se zove, jer je Dragan Džajić legenda. Fudbal je fudbal, fudbal spaja ljude, tako da će nam biti veliko zadovoljstvo da igramo na stadionu koji nosi naziv Dragan Džajić. Jedinstvo će imati podršku lokalnog stanovništva, biće praznik fudbala za njih. Više nema potrebe da pozivam navijače, sada sami dolaze. Kolubarski okrug ima dosta pristalica crno-bele boje i verujem da će doći da ulepšaju spektakl - rekao je Igor Duljaj.

Partizan će biti veliki favorit, no bio je i minule godine u Sremskoj Mitrovici. I opekao se.

- Čak sam bio i svedok nekih utakmica, nažalost bio i učesnik mnogih utakmica u Kupu, kao što je Zemun kada smo igrali 0:0, pa ispali na penale, dve godine kasnije Železnik, pa smo ispali na penale; sledeća godina 1:4 na stadionu Partizana, takođe protiv Železnika. I tada smo praktično igrali u najjačem sastavu, međutim, kup utakmice su specifične, posebno ukoliko se opustite i ne poštujete protivnika, tada može da dođe do problema - naveo je Duljaj.

Mihajlo Ilić našao se na širem spisku reprezentacije Srbije, za veliki napredak nagradio ga je Dragan Stojković pozivom. A, trener Partizana imao je savet za Piksija…

- Dosta toga je i do njegovih saigrača, imaju veliki udeo u tome što on postiže ove godine. U početku je bilo problema i oscilacija, zato što je to normalno za mladog igrača. Saigrači su tu da mu pomognu, da ga bodre. Video sam prošireni spisak naše reprezentacije i puno sreće želim selektoru, koji odlično radi svoj posao. Ako smem sebi da dozvolim, neka malo obrati pažnju na Belića. A, verujem da je obratio pažnju i verujem da se neće naljutiti na mene - istakao je Duljaj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati