Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

31. 10. 2023. 20:12 0

Bahar: Daće Katai mnogo golova kad uđe u formu!

Ređaju se utakmice za Crvenu zvezdu, a za Baharov tim naredni izazov je evropski derbi sa TSC-om. Odloženi meč osmog superligaškog kola igraće se u sredu od 19 časova i biće to prilika za branioca titule da podigne formu.

- Spremamo se identično za susrete u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona. Upoznati smo sa kvalitetom ekipe TSC, reč je o dobrom timu, fleksibilnom, igra u Ligi Evrope i ima kvalitetne igrače. Bićemo spremni za sutrašnji okršaj - rekao je Barak Bahar.

Na svakoj utakmici u Super ligi Srbije, posle dva poraza, Crvena zvezda je pod velikim pritsikom.

- Osećamo uvek pritisak, naročito u situaciji kad Crvena zvezda nije lider na tabeli. Znamo da nam je pobeda jedina opcija, pa ćemo i igrati u skladu sa tim - naveo je Bahar.

Zvezda dugo nije pobedila dva razlike u prvenstvu, a ukoliko to uradi u derbiju ekipa će podignuti samopouzdanje.

- Posle analize prethodne utakmice protiv IMT-a, zaključili smo da nam nedostaje realizacija. Potrudićemo se da napravimo još bolji balans između defanzivnog i ofanzivnog segmenta igre. Ukoliko uspemo u tome, ekipa će nastaviti da pruža sve bolje partije. Nismo zadovoljni činjenicom da smo primili gol, ali stvarali smo veliki broj prilika i možemo da očekujemo napredak - ističe Bahar.

Katai nikako ne uspeva da zatrese mrežu…

- Aleksandar Katai se oseća sve bolje i radi veoma naporno. S obzirom da dugo nije igrao, nedostaje mu još malo kako bi došao u prepoznatljivu formu. Najbitnije je da stvara šanse, a završnica će doći uz mnogo golova kad uđe u pravi ritam - rekao je trener Zvezde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati