Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

18. 10. 2023. 16:46 1

Zvezda pregazila Trajal

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije pošto su u Kruševcu bili bolji od ekipe Trajal rezultatom 6:0.

Trener aktuelnog šampiona Srbije odlučio je da promeša sastav, najvećim delom i zbog toga što je čak 14 igrača odsutno zbog obaveza u reprezentacijama, ali ni to nije olakšalo posao lideru Srpske lige Istok.

Zaigrao je i Aleksandar Katai, prvi put kao starter kod Baraka Bahara.

Nije dobro krenulo po domaćina koji je postigao autogol već u devetom minutu nakon loše reakcije Spasojevića koji je savladao sopstvenog čuvara mreže posle centaršuta s leve strane.

Usledili su opasni napadi "crveno-belih". u dva navrata je pretio Knežević, u međuvremenu i Kabić i Endiaje, ali na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću Zvezde.

Nismo mnogo toga konkretnog videli od fudbalera Trajala, na drugoj strani Kabić je imao još jedan pokušaj, a Zvezda je duplirala prednost zahvaljujući Šerifu Endiajeu koji je postigao prv gol u domaćim takmičenjima posle gola Jang Bojsu.

Bahar je u igru uveo Mijatovića i Šljivića, usledili su promašaji Kneževića i Spajića, potom i Mijatovića, da bi raspoloženi Jovan Šljivić povisio na 3:0 u 75. minutu meča.

Već u sledećem napadu pogodio je Nikola Knežević, u 88. mrežu je zatresao Mijatović, a konačan rezultat u svom rodnom gradu postavio je Jovan Šljivić u poslednjim trenucima meča.

Trajal je u međuvremenu propustio priliku da postigne makar utešni pogodak jer je Đurović sa penala promašio čitav gol.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati