Fudbal

I. Velimirović

13. 10. 2023. 11:00 4

Blamaža kakvu Srbija ne pamti - ko će da odgovara?

Sad smo i definitivno malo bolji od San Marina, Andore, Gibraltara... Tu, sa Maltom, Kiprom, možda Fraskim ostrvima... Naše mlađe selekcije, odnosno reprezentacija do 21 godine, ona odmah posle seniorske - gubi 9:1. Devet na prema jedan!

Eto takva nam je fudbalska budućnost, seniora koji i sami pripadaju trećoj svetskoj ligi. Klubova koji ne mogu nikog da pobede u evropskim takmičenjima po grupama.

Dobro, Katar je bio i prošao, nije se ni očekivalo da budemo svetski šampoioni, kako su najavljivali režimski tabloidi. Izgubljeni u svemiru, odučeni od Švajcaraca i Brazilaca, spušteni od Kamerunaca, pogledali smo u naslednike i videli devet lopti u mreži. Od Engleza.

Eto to je fudbalska Srbija danas - kao i država, uništena i razorena. Gde su da se oglase Dragan Džajić, Branislav Nedimović i Nenad Bjeković, eksponenti vlasti. Jesu li u FSS samo da bi kontrolisali u koje džepove se preliva novac od Nacionalnog stadona ili da uvedu red, kako su obećali, u ono što je načeo šetač magaraca i prodavac krofni na sutomorskoj plaži, njihov stranački saborac Slaviša Kokeza.

Gde su ostavke Nikole Lazetića, SNS direktora mlađih kategorija, gde je izjava Dušana Đorđevića, selektora blamantne selekcije koja je primila 9 komada...

Zašto svi ćute?

Možete da ćutite ali bruka iz Notingema će živeti doveka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati