Fudbal

Direktno.rs

20. 09. 2023. 06:55 11

Može Zvezda da prođe grupu, Glazer, glavu gore!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u 1. kolu Lige šampiona od Mančester sitija rezultatom 3:1, ali nije sve tako crno.

Pokazali su izabranici Baraka Bahara šta mogu, ali ukoliko žele u narednu rundu moraju da rade još na nekim sitnicama.
Biće potrebno i da se izbace jeftine greške, kao ona golmana Omrija Glazera, ali sve u svemu Zvezda je pokazala i više nego što se od nje očekivalo.

Prvo poluvreme bilo je zaista sjajno iako kada bi pogledali statistiku, to sigurno niko ne bi rekao. Imao je Siti 22 udarca ka golu, dok je Zvezda imala samo jedan, ali vredan.

Ipak, mašina Pepa Gvardiole u drugom poluvremenu pokazala je zašto je aktuelni prvak Evrope i brzim golovima stigla je do pobede.

Omri Glazer je od heroja postao tragičar. Bio je pravi zid na golu Crvene zvezde. Ređale su se šanse "Građana", napadali su Rodri, Foden, Alvarez, ali je Glazer odolevao uspešno odolevao, sve dok nije napravio veliki kiks u 60. minutu kada je loše intervenisao prilikom slobodnog udarca Hulijana Alvareza i praktično je to bio prelomni trenutak utakmice.

- Razočaran sam zbog drugog gola. Morao sama bolje da reagujem. Sa druge strane sam srećan brojem mojih odbrana. Igrali smo protiv neverovatne ekipe koja stvara puno šansi. Dali smo više od 100 posto, možda smo mogli da izvučemo bolji reultat, jer smo vodili 1:0, ali i ovo je ok. Znali smo kvalitet Sitija, ali smo srećni što na ovom nivou možemo da pokažemo da imamo kvalitet. Zaustavili smo Halanda, ali morali smo i ostale - rekao je izraelski golman.

Ipak, čuvar mreže Crvene zvezde će dugo pamtiti ovu noć. Naime, on je postao golman sa najviše odbrana na jednom meču u elitnom evropskom takmičenju, imao ih je čak 13 u meču protiv Mančester sitija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati