Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

18. 09. 2023. 07:00 0

Skandiranje koje će Džeko pamtiti dok je živ (VIDEO)

Gde je god igrao navikao je Edin Džeko da se skandira njegovo ime i prezime, međutim niko to ne radi kao što rade navijači Fenerbahčea. Najbolje se to moglo videti i osetiti tokom meča protiv Antalijaspora. Na krilima Džeke Fenerbahče je stigao do četvrte pobede u isto toliko utakmica. Teško mukom sa 3:2 pobeđen je Antalijaspor.

Kapiten reprezentacije BiH je dao je prvi i asistirao za drugi gol istanbulskih Kanarinaca te još jednom pokazao da je pravi lider ekipe. Izjednačujući gol za Fenerbahče Džeko je postigao u poslednjim momentima prvog poluvremena i to nakon što mu je pogodak glavom priznat posle dojave iz VAR sobe.Kad je sudija pokazao na centar usledila je aspolutna ludnica među 30-ak hiljada navijača Fenerbahčea koji su uglas izgovorili ime i prezime čuvenog Sarajlije.

Posebno razigrana i vesela na tribinama je bila i jedna vatrena navijačica Fenerbahčea koja je odmah snimila video podrške legendarnom golgeteru. Odmah po dolasku Džeko je zadužio kapitensku traku, a za kratko vreme postao je pravi ljubimac navijača, prvenstveno odličnim partijama na terenu.Džeko je stigao do šestog gola u svim takmičenjima ove sezone te je izvesno da će vrlo brzo nadmašiti dvocifren učinak.

Inače, po prvi put od sezone 2011/12 kada je igrao za Mančester Citi je imao učinak u prva četiri ligaška meča u sezoni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati