Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

15. 09. 2023. 10:25 0

Dao klubu 20.000 evra da bi njegov sin igrao 10 minuta!

Dosta raznih fudbalskih priča dolazi iz sveta. Neke su lepe, neke ružne, a neke su jednostavno čudne i ne mogu se videti svakoga dana. Jedna takva dolazi iz Češke, iz njihove treće lige, gde je novac napravio jednu ludu stvar.

Naime, mladi Marin Podhajski, 22-godišnji Čeh, imaće priliku da odigra 10 minuta profesionalnog fudbala u svom životu, iako pre toga nikada nije ni igrao ovaj sport.

Njegov otac je odlučio da "donira" klubu FK Usti nad Labem cifru od 500.000 kruna, odnosno oko 20.000 evra. Zauzvrat je od kluba tražio da njegov sin, koji je tokom života igrao samo video igrice, ali će sada imati priliku da zameni kapitena.

- Ne igra fudbal, samo Fifu na kompjuteru. Kako god, ne viđamo 500.000 kruna kako se nude svakoga dana. Ako mi neko ponudi taj novac, dopustiću svima da dođe - rekao je Premisl Kuban, predsednik kluba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati