Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

01. 09. 2023. 11:20 1

Nemanja Jović dobio Partizan na sudu!

Fudbaleri Partizana u četvrtak uveče su eliminisani od Nordsjelanda posle novog poraza u drugom meču plej-ofa za Ligu konferencija, a nove loše vesti stigle su i dan kasnije.

Na osnovu odluke Veća za rešavanja sporova pri Fudbalskom savezu Srbije, Nemanja Jović je dobio raskid ugovora na štetu Partizana.

Jović je od kluba zahtevao odštetu od 900.000 evra, pa ostaje da se vidi na koji će način crno-beli rešiti i ovaj problem sa đakom Partizanove škole.

Momak rođen u Zvorniku tako je postao slobodan igrač i moći će da bira novu sredinu bez obeštećenja, a ne tako davno bio je veliki projekat Partizana tokom kojeg je postao i mladi reprezentativac Srbije.

Omladinski staž u Partizanu, nakon toga i polusezona u Teleoptiku bili su dovoljni da Jović bude prekomandovan u prvi tim crno-belih januara 2020. godine.

Problem je nastao pre nekoliko meseci kada je Jović tvrdio da je klub od njega sakrio poziv za mladu reprezentaciju Srbije što je Partizan demantovao, a ubrzo je usledila i tužba.

I sada, umesto da klub iz Humske računa na ozbiljniju svotu novca od transfera Jovića posle spoznaje da neće igrati evropski fudbal, moraće da isplati makar neki deo, ako ne i čitavo dugovanje.

Istina, nije ni Jović ostavio impresivan utisak sa 11 golova i 10 asistencija na 95 utakmica.

Izgubio je, ponovo, samo Partizan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati