Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

17. 08. 2023. 19:00 0

Podneta krivična prijava, Brnović i saradnici u FSCG

Doskorašnji trener Sutjeske Nenad Brnović bio je gost Fudbalskog saveza Crne Gore, objavljeno je iz te asocijacije.

Brnović je nedavno napustio Nikšić, a pre nekoliko dana izdao i saopštenje u kojem je istakao da su njemu i saradnicima iz tog kluba pretili pištoljem i zahtevali od kompletnog stručnog štaba da podnesu ostavke. Sutjeska je te navode brzo demantovala.

- Brnović se zajedno sa pomoćnicima obratio rukovodstvu Saveza kako bi u direktnom razgovoru imali priliku da iznesu detalje sa sastanka koji su održali sa upravom FK Sutjeska tokom kojeg je, prema njihovim rečima, došlo do nemilih scena i neprihvatljivih reakcija od strane uprave nikšićkog kluba - navodi se na sajtu FSCG.

- Zbog svega što se desilo na pomenutom sastanku, treneri su predali tužbe Disciplinskoj komisiji i Arbitražnom sudu FSCG koji će u daljim postupcima, u skladu sa svojim ovlašćenjima, odlučivati po podnetim prijavama. Ujedno, Brnović, Srđan Kljajević i Nemanja Tatalović informisali su Savićevića i Đurđevca da su nadležnim državnim organima predali krivične prijave protiv rukovodilaca FK Sutjeska koji su prisustvovali predmetnom sastanku.

- Savićević i Đurđevac su pružili podršku Brnoviću i njegovim kolegama u nameri da zaštite njihova prava pred Disciplinskom komisijom i Arbitražnim sudom, ali i kroz redovni postupak kod nadležnih državnih organa. Rukovodioci Saveza su tokom razgovora izrazili nadu da se u crnogorskom fudbalu ubuduće neće govoriti o sličnim ili istim događajima.

Za kraj se navodi:

- Ujedno, ovim obraćanjem rukovodstvo FSCG podseća sve fudbalere, trenere i fudbalske radnike da će Savez, posredstvom nadležnih organa, pružiti maksimalnu podršku u cilju zaštite i ostvarivanja prava definisanih potpisanim ugovorima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati