Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

01. 08. 2023. 10:19 0

Mitrović: Ulazim ja, a Miha go - nisam znao gde da gledam

Aleksandar Mitrović nije zaboravio svoj prvi susret sa preminulom legendom srpskog i svetskog fudbala Sinišom Mihajlovićem, što je jasno stavio do znanja i gostujući u podkastu Alesto.

Dobro je poznato da je upravo Mihajlović bio taj koji je uputio prvi poziv u reprezentaciju tada problematičnom tinejdžeru iz Partizana i odmah ga bacio u vatru. Sada, nekih 10 godina kasnije, taj momak je najbolji strelac u istoriji reprezentacije sa 52 gola.

Gostujući u podkastu kod sportskog komentatora Aleksandra Stojanovića, napadač Fulama se prisetio neobične scene pri prvom susretu sa legendarnim bivšim fudbalerom i selektorom.

- Sećam se kao juče da je bilo. Mene je Miha zvao još pre prve utakmice u Zagrebu da dođem da se vidimo. Nisam znao što me zove. Nikad to neću da zaboravim, kao da sam pao s neba, vidim Kolarova, Ivanovića… Ulazim u hodnik, a ceo hodnik miriše na parfem, Miha stoji istuširan i kaže: "O, gde si mali Mitroviću". Ono, ulazim ja, a selektor go. Neprijatno mi je, ne znam gde da gledam. "Gde si mali Mitroviću, sviđa mi se kako igraš, možeš uskoro da očekuješ poziv" - rekao je Mitrović.

Debi u dresu "orlova" je imao 7. juna 2013. protiv Belgije u Briselu, dok je prvi gol upisao u meču protiv Hrvatske u Beogradu kada je bio i starter.

- Ja presrećan. Nisam očekivao da ću da igram, a on me uvede. Pita me i da li šutiram penale. "Kod mene napadači šutiraju penale". On je toliko bio pozitivan, nije imao strah, pun samopouzdanja. Počinje utakmica, ja ono moje na krv i nož. Kod gola, udaram je glavom, ona zakači rame i ode u mrežu. Završila se utakmica, sedim kući i razmišljam da li je moguće da sam dao gol Hrvatskoj, da sam igrao sa Kolarovim, Banetom… Pa, još potpisao za Anderleht. Sve se brzo izdešavalo. Neverovatno - dodao je Mitrović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati