Fudbal

Direktno.rs

22. 07. 2023. 07:00 4

Grčićev pulen ugasio fudbalski simbol iz Lazarevca (FOTO)

Srpski fudbal je odavno na niskim granama, budući da je u žiži interesovanja u inostranstvu uglavnom zbog nameštanja i zakulisnih radnji. Tako je minulih dana i nedelja bio interesantan slučaj "Kolubara", koju je Sud u Lozani ostavio u Superligi (za sada), dok jedan drugi lazarevački klub više ne postoji!

Jednostavno, ko šta radi - pioni Srpske napredne stranke pogubno deluju po fudbalske kolektive. Osetio je to na svojoj koži FK Borac iz Lazarevca, koji je izbrisan iz Registra udruženja, društava i saveza u oblasti sporta koji vodi Agencija za privredne registre (APR).

Ovaj klub je vodio naprednjak Ivan Marinković, prvi čovek od poverenja Milorada Grčića, koji je prethodno na najniže grane srozao EPS.

- Naprednjaci su uspeli da ugase Fudbalski klub Borac! Prvo su doveli Đanija Ćurčića da trenira igrače, leteli ka visokim takmičarskim rangovima, a zatim POTOP! Ovo je velika sramota za Lazarevac - napisao je na Tviteru Darko Simić, zamenik predsednika Izvršnog odbora Demokratske stranke, usput objavivši i dokaz o gašenju Borca.

Lazarevčani su u šoku zbog gašenja gradskog kluba, a njihovu nevericu dodatno povećava to što se i dalje ne zna kakav je status Kolubare, dosadašnjeg superligaša iz ovog grada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati