Fudbal

[ Izvor: Maxbetsport ]

23. 06. 2023. 21:37 0

Stojadinović odveo Rikarda u Katar

Brzo i efikasno. Sve je skockano, te je Rikardo Gomeš završio i drugi mandat u Partizanu i preseliće se u Katar.

MaxBet Sport otkriva da je nova ekipa Al Shamal iz Dohe, a da je čitav posao odrađen pod palicom poznatog srpskog menadžera Zorana Stojadinovića. Priča je otvorena pre dve nedelje, vođeni su pregovori oko uslova. U petak klubovi su stavili potpise na ugovore i crno-beli će na ime obeštećenja inkasirati 1,5 miliona evra!

Odlično je prošao igrač sa Zelenortskih ostrva, koji je potpisao ugovor na dve sezone do juna 2025. godine. Najbolji strelac Superlige imaće sjajnu platu i u zemlji domaćina nedavnog šampionata sveta inkasiraće ukupno 2,6 miliona evra.

Narednih dana Rikardu sledi put u Dohu, gde će biti zvanično promovisan u dresu nove ekipe. Biće mu lakše da se uklopi u ovom delu sveta, pošto je nastupao u komšiluku u Dubaiju.

Partizan će morati brzo da reaguje i dovede naslednika, a pod lupom je već nekoliko stranaca, pritom ostaje Andrija Pavlović, koji je stigao prošlog leta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati