Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

07. 06. 2023. 18:32 0

Kakva nameštaljka: Nisu čak ni odglumili (VIDEO)

Holandski trećeligaš Sparta Nijkerk ne odustaje od tužbe nakon što je bio žrtva očigledne nameštaljke u ligi. To što nije reč o elitnoj Erediviziji, već o najvišoj amaterskoj ligi Holandije ne umanjuje bruku i nestvarne scene viđene u jednom od odlučujućih mečeva u ligi.

Sparta Nijkerk, klub iz Treće lige Holandije morao je da pobedi u poslednjem kolu protiv ekipe Staphorsta da bi obezbedio titulu u periodu, kako bi onda učestvovao u plej-ofu za Drugu ligu. Sparta nije uspela u svojoj misiji, odigrala je samo nerešeno 1:1, ali su joj rezultati na ostalim terenima išli na ruku. Međutim, dogodilo se nešto nestvarno: BVV Barendreht je u poslednjih pet minuta poklonio pobedu ekipi GVVV, koja je u tom periodu postigla tri gola i umesto poraza od 3:1, slavila pobedu od 4:3.Na snimku koji kruži društvenim mrežama očigledno je da su se fudbaleri Barendrehta sklanjali rivalu i dozolili mu da do kraja meča postigne tri gola i osvoji sva tri boda. Zahvaljujući toj pobedi GVVV je preuzima prvo mesto u trećem periodu, dok je Sparta ostala praznih ruku.

Trener Sparte kaže da je dobio poruke i od nekih fudbalera GVVV-a, koji su se stideli dešavanja na terenu. Klub ne želi da se pomiri sa takvim epilogom i ceo slučaj predao je disciplinskoj komisiji. Holandski mediji podsećaju da se slična situacija dogodila i 2018. kada su akteri nameštaljke bili HSV Heilo i Kolping Bojsi. Videćemo kako će se ovo završiti, tek GVV se kao pobednik trećeg perioda kvalifikovao za plej-of...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati