Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

06. 06. 2023. 21:06 0

Ovo više nije fudbal: Benzema ima novi klub!

Ono što se danima najavljivala sada je i zvanično potvrđeno - Karim Benzema je novi fudbaler šampiona Saudijske Arabije Al-Itihada.

Osvajač "Zlatne lopte" potpisao je dvogodišnji ugovor sa Saudijcima vredan 400.000.000 evra, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

Al-Itihad je videom predstavio svoje najzvučnije pojačanje u istoriji, a ostaje da sačekamo početak nove sezone kako bismo videli 35-godišnjaka u "crno-žutom" dresu.

- Teško je bilo šta reći, ali hvala Realu i mojim saigračima mnogo. Imao sam tu sreću da ostvarim san o kojem sam maštao još kao klinac. Hvala ti, predsedniče, imao sam samo 21 godinu kada sam došao. Kada sam te prvi put video, rekao sam sebi: ‘Doveo si Zidana i Ronalda, a sada si doveo i mene’. Real je najbolji klub na svetu i u istoriji. Danas je vreme da odem i da pričam o drugoj priči, ali meni je najvažnije šta sam. Ovo je tužan dan za mene, napuštam klub i to me boli. Želeo sam da završim karijeru ovde, ali otvorile su se neke nove prilike za mene - rekao je Benzema.

Zanimljivo, dolazak Benzeme u Al-Itihad direktno je finansirala država Saudijska Arabija, tačnije Ministarstvo za sport ove zemlje, a najavljeno je da prebogati šeici planiraju da u narednom periodu u svoju domovinu dovedu još nekolicinu fudbalskih zvezda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati