Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

06. 06. 2023. 15:14 0

Ibra: Mesi najbolji svih vremena, Ronaldinjo je genije

Zlatan Ibrahimović objavio je u nedelju kraj velike karijere. Oprostio se u 42. godini kao igrač Milana. Legendarni švedski napadač je napravio najbolju ekipu od igrača sa kojima je igrao tokom karijere. Odabrao je 10 saigrača, a u špic je naravno stavio sebe.

Na golu je Đanluiđi Bufon, italijanski golman sa kojim je Zlatan igrao u Juventusu od 2004. do 2006. godine. "Zid", tako je Bufona opisao Ibrahimović.

Desni bek je Lilijan Tiram, još jedan fudbaler iz te generacije Juventusa. Tijago Silva, sa kojim je Zlatan igrao u Milanu i PSŽ-u, jedan je štoper, a drugi je Alesandro Nesta. Na poziciju levog beka je stavio Maksvela, svog velikog prijatelja i igrača za koga kaže da je najelegantniji sa kojim je igrao.

Patrik Vijera – Ćavi – Pavel Nedved, tako izgleda vezni red Zlatanove najjače ekipe.

- Zbog Vijere sam bolji igrač. Radio je kao mazga na terenu i on je saigrač koji je najviše uticao na moju igru. Ćavi je savršen, tip koji nikada nije grešio, a Nedved je mašina i najveći profesionalac sa kojim sam igrao - rekao je Ibrahimović.

U napad je uz sebe stavio Lionela Mesija i Ronaldinja.

- Mesi je u stvarni svet stigao sa Playstejšna, najbolji igrač svih vremena. Ronaldinjo – genije. Sa njim niste igrali fudbal, u njemu ste uživali - naglasio je popularni Ibra.

Na klupu je stavio Julija Cezara, Andresa Inijestu, Fabija Kanavara, Đenara Gatuza i Klarensa Sedorfa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati