Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 06. 2023. 19:31 3

Đurđević se vraća u Partizan

Bomba iz Humske. Partzan želi da vrati ljubimca navijača - Uroša Đurđevića.

Bivši napadač crno-belih je jedan od najzaslužnijih za poslednju titulu, takođe i duplu krunu koju je Partizan osvojio 2017. godine.

Karijeru je početkom naredne sezone nastavio u Olimpijakosu, a godinu dana kasnije se preselio u španski Sporting iz Hihona, gde je ostavio značajan trag, proveo je tamo pet godina i ovog leta će najverovatnije promeniti sredinu.

Nedavno se kao moguća opcija pojavila meksička Santos Laguna, ali u trku je sada ušao i Partizan koji želi da Đurđevića vrati u Humsku!

Da nisu u pitanju samo spekulacije, potvrdio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

- Uroš Đurđević je uvek rado viđen gost na stadionu Partizana, neko ko je ostavio trag u Partizanu u sezoni kada smo osvojili titulu i Kup. On ima ugovor sa klubom do 2027. godine, tako da je opcija pozajmica. Razgovarali smo, videćemo - izjavio je Vazura.

U ovoj sezoni Đurđević nije imao impresivan golgeterski učinak. Odigrao je 35 mečeva, a postigao je šest golova, uz jednu asistenciju. On je u martu napunio 29 godina, a ono što otežava posao oko transfera je podatak da je prošle godine produžio ugovor sa Sportingom i da taj ugovor ističe tek 2027. godine.

Partizan je od njegovog transfera u Olimpijakos zaradio 2.5 miliona evra, a taj novac su Grci povratili Đurđevićevim transferom u Sporting. Danas se njegova tržišna vrednost na ''Transfermarktu'' procenjuje na 4 miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati