Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

04. 06. 2023. 09:47 1

Sramno ponašanje navijača PSŽ-a prema Mesiju (VIDEO)

PSŽ se juče oprostio od Lionela Mesija. Jedan od najboljih igrača svih vremena oprostio se od dresa francuskog prvaka nakon dve sezone, a to je juče i zvanično potvrđeno.

- Nakon dve sezone u PSŽ-u avantura Lea Mesija i kluba privodi se kraju. Klub svim srcem Leu želi još mnogo uspjeha u nastavku karijere - poruka je PSŽ-a uz dodatak:

- PSŽ se veoma zahvaljuje sedmostrukom osvajaču Zlatne lopte, osvajaču Lige prvaka i dvostrukom prvaku Francuske što je nosio crveno-plave boje - piše u oproštaju francuskog prvaka.Međutim, vatreni navijači ovog kluba nisu se udostojili da se na pravi način oproste od ove fudbalske legende i napravili su zaista nezamisliv potez. Prilikom najave utakmice protiv Klermonta na ime argentinskog čarobnjaka usledili su zvižduci "ultrasa" i oni su još jednom pokazali kako nikako ne poštuju Mesija i ono što je napravio u klubu.

Oni smatraju da je on u Pariz samo došao da uzme novac i da se uopšte nije trudio u dresu njihovog voljenog kluba i sa zvižducima su mu počeli još pre nekoliko meseci. Leo nikada nije želeo da govori o tome, ali ovo je svakako nešto potpuno razočaravajuće jer nekog kao što je Mesi teško da će više gledati na terenu.Argentinac se od kluba oprostio kratkom porukom: "Hvala klubu, gradu Parizu i njegovim stanovnicima za ove dve godine. Želim im sve najbolje u budućnosti." Ove sezone Mesi je odigrao 40 utakmica za PSŽ. Ima učinak od 21 golova i 20 asistencija, dok je ukupno nastupio u 74 susreta uz 32 gola i 35 asistencija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati