Fudbal

[ Izvor: Telegraf ]

27. 05. 2023. 12:13 16

Bivši igrač Zvezde prihvatio ponudu Partizana

Prvi fudbaler koji će u letnjem prelasznom roku obući dres Partizana je – Ognjen Vranješ (32). Centralni defanzivac je okončao sve obaveze prema turskom Hataju i u Humsku stiže kao slobodan fudbaler.

Detalji angažmana Vranješa su u načelu dogovoreni, jer se sa posrednicima u transferu razgovaralo već duže vreme, i prema okvirnom planu fudbaler će u Beograd na završne pregovore, preglede i potpis ugovora stići u ponedeljak, dok bi zvanično predstavljanje trebalo da se dogodi u sredu ili četvrtak.

Bilo je isprva "zatezanja" prilikom pregovora, jer ni sam igrač nije bio siguran da li želi u četvrtoplasirani tim u Superligi Srbije, koji će u kvalifikacije za Ligu konferencija krenuti od trećeg kola, no, vremenom su stavovi "otopili", te je konačni dogovor na pomolu.

Do tragedije u Turskoj koju je izbegao pukom srećom zbog povrede, Vranješ je mahom standardan u Hataju, a pre pomenutog kliuba je branio boje Borca iz Banjaluke, Crvene zvezde, Krasnodara, Alanije iz Vladikakvkaza, Elazigspora, Gazijantepa, Sportinga iz Hihona, Toma, Anderlehta, Šarlroe, te AEK iz Atine gde je možda ostavio i najbolji utisak.

Vranješ je u jednom periodu bio i standardni član selekcije Bosne i Hercegovine, a njegov dolazak u Partizan će verovatno značiti i odlazak nekoga od aktuelnih defanzivaca, izuzimajući mladog Mihajla Ilića, koji je tek zakoračio na fudbalsku scenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati