Fudbal

Direktno.rs

25. 05. 2023. 23:14 1

Čelsi ponižen, Junajted overio Ligu šampiona!

Fudbaleri Mančester junajteda ubedljivo su savladali Čelsi na domaćem terenu sa 4:1 u odloženom meču 32. kola engleske Premijer lige.

Trijumf nad "plavcima" obezbedio je ekipi Erika ten Haga plasman u Ligu šampiona, te je tako Liverpul ostao bez tog takmičenja.

Već posle prvih 45 minuta moglo se naslutiti da će utakmica u Mančesteru biti igra između mačke i miša, iako je Čelsi prvi zapretio preko Mudrika.

Domaćin je poveo u već u šestom minutu golom Kazemira posle dodavanja Eriksena.

Junajted je nakon toga zadesio peh, povređenog Antonija morao je da promeni Rašford, ali to nije smetalo "crvenim đavolima" da u poslednjim trenucima prvog poluvremena udvostruče prednost.

Kazemiro je uputio odličan pas ka Sanču, ovaj je loptu dodao ka Antoniju Marsijalu kojem nije bilo teško da savlada Kepu.

Mogao je i Čelsi do gola posle prilika Haverca i Galagera, međutim sve se srušilo u 73. minutu kada je Bruno Fernandeš iskoristio penal koji je prethodno napravio Fofana.

Francuz se nije proslavio ni pet minuta kasnije kada je Markus Rašford iskoristo grešku odbrane i iz druge savladao golmana.

Priliku za Junajted propustio je i Garnačo pogodivši prečku, utešni pogodak za Čelsi delo je Žoaoa Feliksa u 89. minutu, međutim on nije promenio ništa.

Mančester junajted ima 72 boda, dva više od četvrtoplasiranog Njukasla kolo pre kraja šampionata, dok je Čelsi 12. sa 43.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati