Fudbal

I. V.

18. 05. 2023. 10:54 12

Matijašević kuka na FSS, a glasao za Nedimovića i SNS

Pravde u srpskom fudbalu odavno nema. Kao i sve državne institucije poslednjih 11 godina, i ovaj sport je urušen, pa zato neće biti ni pravde za Čukarički! A da li su i zaslužili?

Neviđeno nevreme zadesilo je sinoć Novi Sad, poplave na ulicama nisu zaobišle ni stadion "Karađorđe", gde se igrala utakmica polufinala Kupa Srbije u kojem je Čukarički protiv Vojvodine vodio sa 2:0. Prekid je bio neminovan, lopta nije mogla da se kotrlja, a po FSS danas u 15 časova kreće novi meč sa rezultatom 0:0.

S pravom se Čukarički buni i pita zašto se kreće od početka i zašto će im se oduzeti dva postignuta gola, ali ipak su pristali da odigraju novu utakmicu od 0:0. Direktor kluba Vladimir Matijašević je izjavio da je to skandal.
U pravu je, ali isti taj Matijašević je upravo glasao za Branislava Nedimovića na čelo Fudbalskog saveza i član je SNS, kojoj je i javno dao podršku! Pritom je bio i protiv izbora Nemanje Vidića za predsednika FSS.
Matijašević ima najmanje prava da se žali i kuka na Statut FSS, jer je upravo i on učestvovao u njemu pošto je donedavno bio direktor Saveza. Ako se ima u vidu da SNS u Srbiji konstatno uništava sport, naravno i fudbal, Matijašević koji je njegov deo, kao i strukture aktuelne vlasti, onda nema razloga da kuka, na bilo šta, već samo da se povinuje činjenici da je i on deo sistema koji svakog dana uništava državu, sport, fudbal i sve institucije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati