Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

20. 04. 2023. 13:02 0

Ronaldu preti deportacija ili zatvor! (VIDEO)

Život Kristijana Ronalda u Saudijskoj Arabiji polako se pretvara u pakao, kako na terenu, tako i van. Poslednji ispad Portugalca stvorio mu je problem tako da bi mogao da se suoči sa debelom kaznom, čak i deportacijom iz te zemlje.

Ronaldov Al Nasr je izgubio od Al Hilala (2:0) i otežao sebi šanse da prestigne Al Itihad na vrhu saudijskog prvenstva, što je teško prihvatio nekada najbolji fudbaler sveta i uhvatio se za međunožje posle skandiranja navijača "Mesi, Mesi"... Takvo ponašanje je posebno nedopustivo u Saudijskoj Arabiji i kažnjava se zatvorom i deportacijom, što nije nemoguće s obzirom na to da je lokalna ugledna advokatica Nuf Bint Ahmed pokrenula krivičnu prijavu.

Ronaldo se tereti za zločin protiv javne nepristojnosti i prema islamskom zakonu je takav gest zabranjen, a posebno su osetljivi kada su u pitanju strani državljani jer se podrazumeva deportacija.

- Ne pratim sport. Čak i ako su navijači isprovocirali Ronalda, nije lepo reagovao. Njegovo ponašanje je zločin. Podnećemo prijavu tužilaštvu - poručila je Bint Ahmed.

Javnost u Saudijskoj Arabiji je podeljena. Neki staju u odbranu Ronalda sa tvrdnjama da je tokom meča dobio nezgodan udarac u međunožje, pa se zato hvatao za genitalije, ali ima i onih koji su ga osudili.

Među njima i lokalni novinari opisujući Ronaldov gest kao nemoralan i nepristojan, čak tražeći da mu se raskine ugovor.

Ronaldo je od zimskog dolaska u klub iz Rijada dao 11 golova, blistao je na nekoliko mečeva, ali je takođe i izražavao frustraciju rezultatima Al Nasra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati