Fudbal

Direktno.rs

15. 04. 2023. 06:49 0

Hakimi "krije" milione kod majke: Žena ostaje praznih šaka

Fudbaler Pari Sen Žermena Ašraf Hakimi privukao je pažnju zbog odnosa sa majkom na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tada je pokazao koliko mu ona znači, a četiri meseca kasnije to je uvidela i njegova supruga Hiba Abuk.

Ona je rešila da se razvede od beka PSŽ-a, nedugo nakon plasiranja informacije da je Marokanac navodno silovao devojku dok je Hiba bila sa decom u Dubaiju.

Taj incident se desio krajem februara, a Abuk je posle krize i tih navoda o prevari i silovanju, htela da uzme Hakimiju pola bogatstva koje zarađuje od kluba.

Upravo tada je shvatila da će teško dobiti bilo šta jer je sud obavestio da Hakimi nema bukvalno ništa od imovine na svoje ime.

Nema kuće, automobile, nakit, a korisnik prava na njegovu imovinu je upravo njegova majka Sadija Mut, kojoj ide većina od milion evra koliko PSŽ uplaćuje mesečno svom igraču.

Za Sadiju je javnost saznala u decembru kada je Maroko pobedio Španiju na Mundijalu u Kataru, jer ju je tada sin poljubio i zagrlio posle osmine finala.

Ona živi u Španiji, iako je kao i njen muž rođena u Africi. I upravo ona će pomoći Hakimiju da sačuva bogatstvo i na neki način prevari svoju ženu sa kojom se tajno venčao 2020. godine. Par ima dvoje dece.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati