Fudbal

Direktno.rs

06. 04. 2023. 19:47 0

Dinamo ekspresno našao zamenu za Čačića

Ono što se spekulisalo pre smene Anta Čačića, pa i onog trenutka kada se znalo da će biti smenjen sa mesta trenera Dinama, ostvareno je ovog četvrtka. Jer, novi trener zagrebačkog tima je selektor U21 selekcije Hrvatske Igor Bišćan.

Nekadašnji fudbaler upravo Dinama, ali i Liverpula i Panatinaikosa, bio je velika želja Dinamovog rukovodstva i pre Čačića. Bilo je pitanje da li će sada preuzeti "modre", s obzirom na to da se priprema sa mladom reprezentacijom za Evropsko prvenstvo, ali zov "Maksimira" ipak je bio suviše izazovan.

U trenerskoj karijeri Bišćan je vodio Rudeš, sa kojim se plasirao u elitni rang osvojivši prvo mesto u drugoj ligi. Potom Olimpiju, sa kojom je 2018. osvojio duplu krunu u Sloveniji, zatim Rijeku sa kojom je naredne godine uzeo Kup Hrvatske pre nego što je preuzeo vođenje U21 selekcije. Sa ovom selekcijom dva puta je obezbedio plasman na završnu kontinentalnu smotru.

Dinamo je trenutno prvi na tabeli sa sedam bodova prednosti u odnosu na Hajduk, dok je ekipa eliminisana u polufinalu Kupa od Šibenika, zbog čega je Čačić i dobio otkaz. Što se tiče mlade reprezentacije Hrvatske, nju će preuzeti dosadašnji pomoćnik Zlatka Dalića u seniorskoj reprezentaciji Ivica Olić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati