Fudbal

Direktno.rs

05. 04. 2023. 23:07 0

HAOS Policija upala u prostorije Lacija i Rome

Italijanski fudbal ne miruje. Nakon što je zbog finansijskih malverzacija ove sezone Juventus ostao bez 15 bodova, na udaru su se sada našla još tri kluba.

Kako javlja "Gazeta delo sport", finansijska policija "češlja" prostorije Rome, Lacija i Salernitane zbog istrage koja je u toku, a koja se tiče nepravilnosti u kupovini i prodaji prava na predstavljanje igrača, ali i nepravilnosti koje se tiču pojedinih transfera.

"Gazeta" piše da su Romi "pod lupom" transferi igrača koji su se desili od 2017. do 2021. godine, izuzev 2020.

U Laciju i Salernitani se istražuju transakcije između ta dva kluba od 2017. do 2021. i to zbog navodnih papira o nepostojećim transferima, te kršenja pravila o vođenju poslovnih knjiga kada se radi o iznosima plaćenim za dovođenje/prodaju fudbalera, kao i njihovim zaradama.

Naknadno, "Gazeta delo sport" je javila da su pod istragom Romin predsednik i potpredsednik Dan i Rajan Fredkin, zatim bivši predsednik Džejms Palota, svi zbog transfera igrača, a među devetoricom osumnjičenih je i bivši izvršni direktor "vučice" Umberto Gandini, koji sada vodi Košarkašku ligu Italije.

U Laciju su pod istragom prvi čovek kluba Klaudio Lotito i sportski direktor Igli Tare, kao i još petorica članova uprave.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati