Fudbal

Direktno.rs

01. 04. 2023. 23:03 0

Barsa napunila mrežu Elčea i otišla na PLUS 15

Barselona je sve bliža osvajanju titule u Španiji, a ove subote je u okviru 27. kola imala "zicer" protiv poslednjeplasiranog Elćea u gostima.

Tu priliku Ćavijev tim nije propustio, trijumfovao je sa 4:0 i upisao četvrtu uzastopnu pobedu u La Ligi, pa sada uz meč više ima 15 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid.

Domaći su odolevali tek 20 minuta, a onda je na asistenciju Arauha posle slobodnog udarca za Barsu, Robert Levandovski pogodio za vođstvo gostiju od 1:0.

Taj gol je obeležio prvo poluvreme, a da se rezultatska neizvesnost ne bi previše produžila, potrudio se Ansu Fati oko koga je prethodnih dana bilo dosta priča u vezi njegovog statusa u Barseloni.

Fati je bio starter, a svoj ogromni potencijal ovaj 20-godišnji momak je pokazao u 56. minutu, kada je na dodavanje Toresa krenuo sam sa centra terena, stigao do ivice kaznenog prostora i onda preciznim udarcem pogodio mrežu za 2:0.

Tim golom je pitanje pobednika bilo rešeno, ali se Barsa nije zadovoljila ovim rezultatom. Deset minuta kasnije Gavi je asistirao Levandovskom koji postiže svoj drugi gol na ovom meču, a u 70. minutu iskusni Poljak je asistirao Feranu Toresu koji pogađa za konačnih 4:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati